Informatii livrare

Livrare prin curier.

Timpul Estimativ De Livrare: 1-2Zile(Oriunde In Romania)

ATENTIE! In cazul in care nu veti ridica comanda expediata veti fi automat introdus ca si client blacklist si nu veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul gallo.ro

Politică de retur

Conform legislatiei din Romania ( reglementata prin Legea comertului la distanta OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele in termen de 30 zile calendaristice de la cumpararea acestora.

Va rugam sa ne contactati in scris pentru returnarea/ schimbarea produsului.

Magazinul Gallo.ro accepta schimbarea produselor sau returnarea banilor !

Taxele de returnare sau schimbare a produsului sunt suportate de către client ! NU veti suporta taxele de returnare /schimb de colet atunci cand: - Produsul primit nu este cel comandat ; - produsul primit este defect din fabrică.

CONDITII DE RETUR

Conform OUG 34/2014  Gallo.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor deteriorate,acestea fiind refuzate.

1. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat , sa nu contina urme de utilizare, sa aiba toate accesoriile si etichetele intacte si asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat.

2. Taxele de returnare sunt suportate de catre client !

3. Rambursarea valorii produsului se face in 1-7 zile lucratoare de la receptionarea returului , prin CONT BANCAR , clientul fiind obligat sa ne comunice in scris ,contul IBAN si titularul acestuia.

3. Rambursarea se va face doar pentru valoarea produsului nu si pentru costurile de livrare.

4. Rambursarea se va face doar prin cont bancar pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.

5. Returul se va face prin orice firma de curierat , taxele fiind suportate de client.

6. In colet va rugam sa ne lasati scris : CONTUL IBAN, BANCA, SUCURSALA , TITULARUL ACESTUIA SI UN NUMAR DE TELEFON VALID.

7. NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE CU RAMBURS !

* Prin bifarea casutei de acceptare a Termenilor si Conditiilor la finalizarea comenzii, se considera ca le-ati citit si ati fost de acord. * Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare !

* Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in: - Ordonanta nr 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta; - Legea nr 51 din 21/01/2013 privind aprobarea OUG nr 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta; - Prezenta OUG 34/2014 reglementeaza drepturile consumatorilor in cazul contractelor la distanta.

* Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa comenzi@gallo.ro.